Tuesday, February 15, 2011

Header baru saya !

heyy heyy heyy ! 
nampak tak perbezaan blog saye ?
kalau nampak ? Iloveyou lah !

saya tukar header lah ! :)
lawaa tak ? saya buad sendiri ,
mintak tolong ngan orang , tade nak tlong .
so sye pom ,
Usaha usaha untuk membuat header :)

mak aihh, tade lah susah sangat :)
nak susah apa nye ? 
header saya SIMPLE aja maa,
tapi, yang menarik nya, ada DOMO-KUN ! haha
Iloveyou domo :P sayang hang ketat ketat lah ! 




nie header saya yang pertama 
mse nie blog warna hitam putih ! :)




nie plaks yang second 
blog warna pink !



and, my current hearder !

Ps > yang mane lawaa ? haha


5 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

bagi alief yang sekarang ni comel..yang ketiga tu..hehe.sbb sesuai dgn background blog awk..btw,awk tulis kat fb,tanya siapa ada entry best?? alief ada..hehehehe...ni dia..enjoy reading..

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"CARA-CARA HARDCORE NAK PROPOSE OR PIKAT HATI ORANG YG KITA SUKA""

Gula-gula hati said...

comel2 . bole mintak tolong nie . hehe . ^^

Alia Natasha said...

alieff : thanks you :P :)

gula2 hearts : boleyy aja yunk :)

cik Ladies said...

tiga3 lawa !! adeh , nak stu .. !

Alia Natasha said...

haha , ape nak nak ? yang nie yang alia punyaa lah ^^ kalau CL nak , nanti alia buatkan , just inform kat fesbukk alia eyh ? ^^