Sunday, March 13, 2011

Contest Senyuman Paling Sopan !!

Heyy peeps ! 
hari nie , alia banyak jenjalan kat blog orang laen ,
as you know , mse tuh alia ade wat contest tapi diBATALkan 
sebab x dapat sambutan T__T

so , alia paham perasaan adek comel sowang nie ,
so alia nak bagi dia support sbb nie first time dye buat contest ! 

***********************************************


syarat2 nak JOIN contest nie boleh dirujuk dekat sini >> (Sini)

alia pom tak tauuu gambar nie senyuman paling sopan ke takk :P haha




ps > first time join contest ! 

and alia nak tagg ! 

Inchip Ezza sebab alia tngk ,
gmbr dye sume senyum manis2 + sopan :) 

7 comments:

Afara said...

k..tq akk !! cutelh akk

MiSs CadBuRy said...

aduushhh ! HAHA ! lucu lah alia nih ..tadop manis n sopan pon erh ..semua same ..HAHA ,btw tenzz deyh sbb tag ko kaq ..hihi ;)

miss cadburry said...

HAHAHA ! tenzz alia sbb tag akaq ;) i love you lah ! HAHA :D

aLieF si Muncung ManiS said...

alia,,tadi aliefa da tanya kenapa kat blog alief tak ade shout box??actually kampus tmpat alief study ni block shout box tu..sbb tu alief tak letak...sorry taw sbb blog alief tak ada shoutbox..huhu

Alia Natasha said...

Afara : thanks you, hhahaa. kasi menang ek ! :P *rasuah

Alia Natasha said...

kak ezza : manes lah , lebis manes dariii maduu :)

Alia Natasha said...

alief : its okeyy lah , alia still akn visit blog alief punyaaa ! ^^