Monday, March 28, 2011

Happy Birthday Batman !

Assalaimualaikum ^^


Happy Birthday Batman !!!


Batman ? Apakahh ? ye , batman , tapi bukan batman yang ni

 
Today is your birthday ,

mintak maaf lah yer, tak dapat nak kasi hadiah yang awak penah mintak deduluu tuu :) haha , 4 for sure awak boleh dapat tu dari orang laen .

apa yang awak nak masa saya tanya awak dulu ?
erkk ? ingat tak ?
kalau tak ingat , flashback balik yeeee ^^


ps > gambar kat atas nie saya buat sendiri ? lawa takk ? HAHAHA

and this is wishes 4 you .
saya buat wishes ni masa kita still sama sama sayang-2 ^^ HAHA
pehh , ayat tak leh nak blah masa kita still sama SAYANGG-2?



 On you special day, I’d like to wish you and say ‘Happy Birthday! This is your special day, I hope you enjoy it to the fullest! Loves and hugs. May all your dreams come true, for when they’d do, I’d be will Somebody up there cares for you, somebody down here loves youClose your eyes make a wish and hope for all good things to come to youMay every gift multiply and double your happiness on this special day.
The sun is shining, the birds are chirping and the trees are swaying, all to wish you a happy birthday !!

I can’t put a price on our memories, but I can make them better by adding a few more to the pile! Happy birthday, love.



ps > Tau tak ? Yana eksited gila taon lepas nak bagi hadiah untuk YOU ! but , bila kita dah tak kawan , dia pun simpan je lah hadiah dia tuh ? Yeah ! dia dah belikan something yang GILA GILA best ! 
Alia punn NAK ! =='

6 comments:

ieman said...

speechless
=+..heeee..nice

pRiNCe said...

nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

hafiz hafizol said...

oppsss... Alia u curang ngan i.. sekian..

Alia Natasha said...

ieman , jangan lahh speechless ! :P

Alia Natasha said...

prince , maybe tak kot ;) i tak mnat join contest , hmm , NOT IN MOOD .

Alia Natasha said...

HH : mana ada curangg ! ai , lempanggg kang !