Sunday, March 13, 2011

Header untuk inchip ezza and yayang ^_^

Hey hey , korangg jangan jeles sebab alia buat header untuk Inchip ezza :)
alia buat kat kak nie sebab dia dah lama nak header, so alia tolong lah buat kan :P hehe

sebenarnya , alia tengah menganjurkan satu ''LUCKY CHARMS '' 
kalau , blog tuh macam , nak something ke , need something new ke , alia akn 
tolong , tapi, hanya jika tuan blog tuh follower alia ..

alia just g kat blog tuh , and then , klau nasib dia , 
bertuah lah :) klau bukan nasib dia, tapi nak suh alia buat header ke , ape ke ,
just SHOUT !! kat shoutbox alia :)

nie header yang alia buatkan untuk kak ezza.
x lawa pom , simple ajaaa, klau korang nak tempah header ngan alia boleh FREE!
tapi dengan syarat , jangan lah bagi idea yang rumit rumit .



alia buat 2 header sebab rasa rajinn nak buat :P

yang nie pulak untuk cik yayang :) 


5 comments:

Sung Hye Hoon said...

waaa....cumey laa header tuu^^
ske2..^^

miss cadburry said...

tenzz alia !! ;) chomey dua2 lah ..d0p tahu pl0p kaq nk amik h0p mane ..ngee !~ HAHA ..btw ,tenzz alotss dear .. very simple n nice header ;)

[missYAYANG] said...

buat kat kak ezza je? kak Yayang? Hahaha ;P

MiSs CadBuRy said...

kaq yayang pon nak jugakk ker ?? HAHA ! ngade2 kaq yayang nih .. HEHEHEHEHE ;)

Alia Natasha said...

sung : tensiuu !
kak ezza : welkem2 ^^

kak yayang : 6ty alia buatkan :)