Thursday, March 24, 2011

Review Blog Saya Kalau Tak Mau Disaman !



Tengok tajuk macam nak saman je , macam nak buat surat ugutan je ka kan ? OH , TAK TAK .
nie bukan ugutan , tetapi adalah satu CONTEST yang ke-2 saya join . hehe
Kakak Khumaera Ismail sila review blog saya kalau tak saya saman !!


Nak Join jugakkk ?



1) Buat entry bertajuk spt diatas.
Done , dah buat ^^

2) Buh header maera dan link ke entry ini.
Yang nie pun dah siap ^^

3) Beri pendapat tentang Khumaera Ismail dan blog beliau (nak kutuk pun kutuk la tak kesah T__T 
Bagi pendapat saya *ceh ceh , blog kak khumaera cantik ^^ tak berserabut .
and , blog kakak jugakk banyak info2 yang membantuu ^^ alia sukaaa ! 
hmmm , itu je kot pendapat alia . 

4) Letak link korang kat entry nie ok....
Jap jap , on the wayy nie :P

4 comments:

hafiz hafizol said...

waa... masuk kontes kak maera... hehe

fyna said...

huhuhu...nak join gak la...






jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Alia Natasha said...

join lerrr ! :) join lah kak fyna erkk!

Alia Natasha said...

HH : jgn lah ckp camtuh , segann segann >,< HAHHAA