Sunday, March 27, 2011

Siapa Nak Header Blog ? FREEEEE !!

Assalaimualaikum ^^

hari nie , alia nak buat amal kebaikan sikit :P haha

sapa sapa ? yang nak header blog , yang simple mimple tu .
boleh lah alia buat , hurmm , nie untuk perempuan je .
sebab alia pandai buat header yang cute cute jeee ^^


and , sebelum saya forget,, saya tak buat header yang letak gambar ,
tak remtyy ^^

_____________________________________

Syarat-2 Nya 

Buat korang yang nak header daripada Alia Natasha .

1) anda kenalah membuat satu enrty bertajuk 

''Saya Nak Header Cik Alia''

Dan alang2 dah buat enrty tuh anda kenalah mebuat sedikit sebanyak 
pasai blog saya . kalau tak de idea , tulis jea

Cik Alia Natasha , saya nak header boleh ^^ thanks you .

kalau nak tulis panjang-2 pun boleyy , kalau nak tulis pendek pun 
boley , no hal , saya rajin membaca .

2) Sila LINKS kan entry itu kepada saya di comment box .

hanya 3 orang je yang terpilih .
keputusan semua bergantung kepada saya , bukan kepada orang laen ^^




sila letak gambar di atas di entry blog anda , dan gambar tuh , mesty links kan kepada saya . 


3) okey , tawaran saya , akan tamat pada minggu hadapan .


ps > lelaki pun boleh buat , tapi , teramat lah simple jadinya ;) 
oke ?

19 comments:

hafiz hafizol said...

wah wah... pandainya.. uhuks..

Manusia Biasa said...

aala huhu npe pmpuan je... bru nk suh bt kn tok sy.. heehe
tgk sy pnye header ok x?? ke x cute lg..

http://jumtengok.blogspot.com

Syafiq Rosli said...

hehe..menarik ni..

Shafiq said...

Cantik Header..
Gna Perisian apa?..

Encik Bedak Sejuk said...

its is serius...? :P

Salim Harmanain said...

saye udah menjoin..

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/03/saya-nak-header-cik-alia.html

tq :)

mizz fify dot com said...

join jugak ;)


http://fifyfarhana.blogspot.com/2011/03/saya-nak-header-cik-alia.html

thanks ;D

Cik Cammy Lia said...

nak jugak hihihi...tgu kan entry nanti

Alia Natasha said...

terima kasih untuk yang da join :)

Ruqaiyah Amanina said...

da join

http://mizznina91.blogspot.com/2011/03/saya-nak-header-cik-alia.html

Tengku Eyna said...

saya join ! http://eynapunyebelog.blogspot.com/2011/03/saya-nak-header-cik-alia.html

FaHMiSYaH said...
This comment has been removed by the author.
FaHMiSYaH said...

sye j0in. .
http://eycahriffen.blogspot.com/2011/03/saya-nak-header-cik-alia.html

nurul said...

cik nurul da join...harap sempat
http://nurul-story.blogspot.com/2011/03/saya-nak-header-cik-alia.html

che qyll said...

alaa...baru nk j0in jugak..tp awak nk
3 jew kan..?? huhu usha2 k0men tu p0wn da bape daa..xmeras0 la den ..
waaa....< s0 sad >

che qyll said...

hihi..j0in jugak..

http://qyll-fantasyland.blogspot.com/2011/03/saya-nak-header-cik-alia.html

eYRa said...

SAYA NAK HEADER! SAYA NAK HEADER!

http://lurvingmaself.blogspot.com/2011/04/saya-nak-header-cik-alia.html

momoi mee said...

boleh ag ke lau nk join??

Alia Natasha said...

@momoi mee tak boleh dah :) nanti alia buat lagi yee ~