Thursday, June 23, 2011

Aku Teringin Nak Hack Blog !

Assalamualaikum ^^


Gambar di atas menandakan saya join segemn Pakcik Beng lagii :)

Blog yang saya ingin Hack Blog MTT ! HAHAHAHAA
kenapa ? sebab saya teringin bebenor nak buat LIST tuu haa :)
nampak macam funn je . tapi saya tahu susah jugak buat list tuu .
kang kalau tertinggal Link belog orang niaya orang marahhh T___T

Pesanan untuk MTT : grrr :) saya berterima kasih dekat awak . nie PESANAN saya 
hehehe , terima kasih sebab buat list tuu :) dan keep it up . suka blog MTT .
walaupongg jadi silent reader saya suka tengok ladybird tuuu . :)

Nota kecil comel : Nak hack blog orang jugak takk ? jom lah kita jadi hackerrr !
Klik sini lajulaju

25 comments:

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

niena shopping2u said...

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BA sebenarnya..

http://www.my-shopping2u.com/

fRaMe+LenSeS said...

datang nak hack balik blog Alia.. ooo nak hack sayang ijau Nadh tu ya.. :P

BeloG MTT said...

Hahahaha nak majok laaa.. hehe =='

p/s : Jangan hack betol2 dah lar taw =.=

fara said...

singgah + follow :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Sunah Sakura said...

hehehe...habislah MTT~

MiSs ChUbBy ChEeK said...

alamak..tak jadi nak hack alia...dia pegang pistol la....:)

TWEETY BERT said...

hack acah2 je ye hehee,, blog mtt pon besss kan ehhe

syaimz said...

wooo, sangat jahat. sangat jahat

Adzriel @ Liza AB said...

habislah semua list MTT jadi senarai hitam..he..he..

aku_NAPiE said...

tekiu datang...follow blog ni:

ohnapie.blogspot.com

Ums Niza said...

hehehe...memang si MTT tu...cepat benar wat senarai...jom kita hack dia...hehehe...

cik pulau said...

hahaha..mesti MTT takott tu..kih3

Nienyz Ayub said...

singgah na hack orang , na join ? gelak hantu jap . (HAHA)

JUM SINGGAH BLOG NIENYZ

http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

MTT... jaga2.. ada yg nak hack MTT... heee~

erk... pic pgg pistol tu... nak hack ke tak nak ni... hehe~

nurul nadia nasir said...

dtg nak hack blog ni!haha gurau jerr..salam kenal k :)

Ashraf Jalil said...

Bagi MTT gule2 'Hack's 100 bijik. insyaAllah dapat take over buat list tu.. hihi =D

Sya_Cda said...

singgah hack sini sekejap :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

Bro ahmad said...

rasa nak hack blog ni je...p
tapi tak tau cara hahahaha
geram ngan mtt sebab laju ya

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

emeera asnary said...

yeahhhh,, MTT kene sbb tlong pok cik beng,, hehe

btw, dah follow kamu =)

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

tamo hack oke..

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/?zx=8b8083b09d0adf09