Saturday, June 25, 2011

" Bang , jom g jalan jalan"

    Assalamualaikum


Ce try Klik sini kalau nak gi jalan jalan 

39 comments:

Muhamad Syafiq said...

dari blog Abg Ben..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

haslinda said...

hallooooo... jln2 sini dari blog abg ben :)

jom singgah blog kite :)
http://cthaslinda.blogspot.com/

alif ismail said...

salam...

Pergi tampin singgah di pekan,
Tibalah masa waktu berjalan...

hehehe...

Shuk_ArChie said...

hello... datang menjenguk empunya blog! :)
Klik Sini untuk ke blog saya!

'CikMimiEy' said...

CM datang jalan jalan sini ..

selamat petang n hepi blogwalking ^^

normala_ali said...

jalan2 kesini ye... (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

Qaseh Qhaleef said...

selamat petang...
jenjalan kat sini....

QasehSuci said...

sala kenalan...blog walking here...dan folow...

BEIHA MAT said...

http://beihamat.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html


mari lah jenguk blog sayee =)
salam PERKENALAN ,BEIHA MAT.

Lia-De-Pinky-Leo said...

jln2 singgah sini dari segmen :)...

http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/

Qimayra Mohammad said...

kunjungan dari blog BA and follow skali ..

jom gi jln2 kat blog saya plak yer kat tawau sabah. hehe .

http://qimayraportal.blogspot.com/2011/06/bang-jom-gi-jalan-jalan.html

♥yaya budak suka embun♥ said...

berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? : Bang , jom g jalan jalan.

Met bUjang said...

Bujang jalan sini hehehe

http://metzbujang.blogspot.com/

Met bUjang said...

Bujang jalan sini hehehe

http://metzbujang.blogspot.com/

salwaismail said...

salwa pun join jugak segmen ni. hehe
:D

http://salwaismail.blogspot.com

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH LA BLOG KITE PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

solomolo said...

singgah jejalan kat sini...

solomolo said...

singgah jejalan kat sini...

Подтверждаю said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

pakcik datang blogwalking~
klik link entri pakcik kat bawah ni :

Berubat Dengan Minyak Wangi Ka'abah



link entri segmen enche ben :

bang jom jalan-jalan

L sajea said...

salwa jalan sini nak jemput tuan blog singgah blog salwa pulak? :)

http://salwaismail.blogspot.com

Cik Ezy said...

dtg jalan2 kat cni..
=)

imnabila said...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah drpd blog pkcik beng.. Kalau sudi, jmput melawat ke blog mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

Liza Adi said...

Assalamualaikum...jalan2 dari blog BA.

jemput singgah ye ke blog saya

http://asmiza-handmadejewelry.blogspot.com/

Lulu Caldina said...

up trafik kat sini di malam minggu..hai awak!!

.fariza. said...

singgah sini :)

osHin said...

jom jalan-jalan......

Fadzmie Mohamad said...

Singgah dari segmen BA. :)

# macam mana nak handle a self-centered person #

hanyzham hadny said...

assalammualaikum..
saya datang singgah...

Fadzmie Mohamad said...

Singgah dari segmen BA. :)

# macam mana nak handle a self-centered person #

pRiNCe said...

Jalan2 dari blog abg ben..:)salam perkenalan ye..:)

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

prince juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

.fariza. said...

singgah~

Lulu Caldina said...

Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

pRiNCe said...

singgah dari blog abg ben..:)..salam erkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? "

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

imnabila said...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

zieyzain said...

hyepp,ziey janjalan here,..nice blog =)

Alissya_Yana said...

singgah dari segmen abg ben n follow awk
Segmen: Join Bloglist Alissya_Yana

Cik Meifaa' said...

Suka giveaway atau contest?

Atau berminat mengiklankannya secara percuma??

dapatkan info terkini berkenaannya disini..

http://gift4blogger.blogspot.com/

Diera Tekikushika said...

saya tak join segmen ni. tp jln2 nak tengok contestant. jom g blog saya pulak =)