Wednesday, June 8, 2011

Ben Ashaari ajak kritik blog aku

Assalamualaikum



Berminat ? Jom kita mulakan.. Sangat mudah .. Buat satu entri ...
  1. Letak header ben ashaari blog ...
    nak tau lagii ? okey sila KLIK SINI !
Tu jer.. tak susah kan ? Ok.. ni AMARAN .. jangan maki atau kritik dengan bahasa kesat ! Sangat tidak bermaruah begitu okeh ?
Tutup jam 10 malam ni .. Serbuuuuuuuuuuuuuu.....




16 comments:

! syifa lovera said...

blog nie sweet mcm tuan dya.hihi :)
yg penting blog nie tak berat.happy blogging :)

ohh ddy said...

cute lah header tu. suka. :)

http://bungabungaputeh.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Cik Jari Tembam said...

blog ini cute! shoutbox pun ada, senang nak tinggal link :)

Syazana Justme said...

simple n x berat bila loading..feel free tok kritik blog syaz..no 161..=)

Atika Farha ;D said...

sudah link. may check yours :)

gadis melayu said...

tq alia.. atia pown dh letak link alia kt list atia..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/

shopping2u said...

blog ni best, ringan.. senang nk loading :)

Sukma Bintara said...

merah yg jambu....
nampak comel blog ni dan tak susah nak loding..
jom2 jenguk blog sy juga =)

http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeeee..hehe blog nie oke, simple dan nice cuma apa kata kalo bloglist tu buat scroll down? happy blogging :)

jom kritik blog alya , No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Ms. Ann said...

comel juga blog awak yer.. loading pun xlambat sangat..

komen blog saya juga 185

solomolo said...

loading > amek masa sikit
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

raisya syahira said...

blog okei punyer..
cam komen2 kat atas..
bukak n 2gu loading xlamer..
:))

kiera'sakura said...

dari 153 =)

simple .. kemas.. very the like kaler pink...hihihi

mieya atiera said...

blog anda lawa, terutamanya kat header tu :)

Ashraf Jalil said...

background cantik :D kaler lembut n mood relax je bile nak bace entry.. nicely done!

#101

afiqazizan said...

blog yang simple dan nice.

no 83

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html