Friday, June 3, 2011

Contest Blog Saya Pink

 Assalamualaikum kawan kawan . hehe 


Hari ini alia pegi blog walking . and then ,
alia pun jua satu blog yang memang cantik . PINK lagihh ! 
dia buat satu conetest . so alia , tanpa membuang masa , alia pun join ajaa.

tak rugi apa apa pun join contest ni ye kawan kawan . 
and dia ada 2 kategori .
tapi


Alia pilih . Blog saya PINK DAN KEMAS !

Tadi alia pegi lah usha orang yang join contest ni.
entry diaorang psai contest ni , bagus-2 aja..

cik pink : sorry ler, alia tak pandai berkata kata ni . :)

and KORANGGGG !
join lah jugak kalau blog pin .
check it out peraturan dan syarat >> Klik kat sini !

4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Pink yang kemas n simple. yes2.. :)

aippp.. aippp..

Nadh datang melawat ni. salam ziarah, salam singgah dari Nadh..

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

Alia Natasha said...

terima kasih :)

Alia Natasha said...

terima kasih :)

Alia Natasha said...

terima kasih :)