Wednesday, June 22, 2011

SEGMEN : AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU ...

Assalamualaikum 


Okey , Pakcik Ben ajak kita PROMOSI :)
PROMOSI APA ? okey ? kalau nak tahu Klik sini LAJULAJU !

#Kbyeee


38 comments:

Izyan Masri said...

WAAH.RJINNYA DIA JOIN.BAGUS2 ;D

mate saya bulat said...

http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ said...

singgah n follow..:)


http://feruzmunirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sofea Lang said...

=))) sempat jelajah sambil tgk cte korea..he3

http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

BeloG MTT said...

toinkkkk toinkkk~ http://www.lailyqaisyirah.com

Sofea Lang said...

=))) sempat promot sambil tgk cte korea..he3

http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

normala_ali said...

singgah sini.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuRuL said...

hi..
am here..
:))

http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr.Baiz said...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Kaki Wayang said...

Join betol-betol hangat tau..jadi follower
http://informations-the.blogspot.com/

Sukma Bintara said...

http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah sini =)

Kaki Wayang said...

Join betol-betol hangat tau..jadi follower
http://informations-the.blogspot.com/

aienhashimm said...

hyeHYE ..
nakk selitt sikittt .

http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

:D

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Areliff said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

haha said...

sergah sini :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said...

Singgah jalan2 kat sini.. TQ..

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mieya atiera said...

mieya singgah menziarah di sini..
kalau sudi, jemput datang ke blog Mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad said...

salam,
http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

amiena said...

singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

niena shopping2u said...

baru sempat.. bz ngan keja sikit

http://www.my-shopping2u.com/

hadifar-fyda said...

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

azam said...

salam singgah follow

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ZIPPO MILLER said...

uiiii meriah gile..dtg dari sagmen BA

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhammad Izzwan said...

singgah :)
http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

Hamba Ilahi said...

http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html

ini link penyertaan blog saya, kawan-kawan jemputlah terjah ke sini
saya promosi kamu promosi saya

juga dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tip blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel tips blog yang ringkas daripada blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

aku-amin said...

singgah sini


http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

Подтверждаю said...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
singgah kembali jika sudi~

kalau dah singgah blog pakcik,
terima kasih~
pakcik buat entri khas sat lagi naa


=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cda CdOot said...

Even da lambat , aku nak gak TERjah ... =)

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Shehan Ismail said...

xpe..lambat pn xpe.. Tq jengah Mommy yer.. Mommy punya link.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html.. & anda disenaraiputihkan oleh mommy disini.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/senarai-putih-aku-promosi-kau-promosi.html

NasZ said...

huhu..tak sempat join..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Golden Rose said...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html