Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Assalamualaikum 


Sila kritik blog sayaaa ~ bak kata ben ashaari mengunakan keyboard , ''BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?'' ... Kalau tak komen cuakk lettewwwww . lalalalaa ~
eh , nak join ? click sini lah sayang ;)

Nota kecil comel : Nak kritik pun ada adab ;) ada bahasa yang molekk gituu untuk digunakan , jangan gunakan perkataan yang KESAT , MENCARUT MAHUPUN yang tidak ELOK . sekian , terima kasih atas kerjasama anda anda dan anda ~
    Kbyeeee

15 comments:

Salim Harmanain said...

baik la nak kritik dengan sopan...
kalau boleh centre kan header ye..
tq...kritik saya pulak..ye..

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lia-De-Pinky-Leo said...

pengkritik pertama...
ehhehe..

nothing much.. jus in my point of view.. blog ni nampak kosong.. mungkin sebab warnanya..

hehe.. jgn mara okeh... jum ke blog sy plak..

http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

BERT said...

comel. si pinky2.. cantik.. tapi loading agak berat sket kot.. hehe jgn mareee..

Edy Ramanov said...

kemaskan lagi blog ok

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

hajar said...

ermmm...x reti nk kritik la... dtg singgah jer boleh ler..

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

miss epa said...

mybe shoutbox tu harus nmpk jejak jejak org len.and then bley bg pageview pd org len jgak kan?hee.

bley kritik sy juga :

http://missepafazwin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

hai dear.blog u takde bende nak kritik.everythings look ok to me :)

kritik sini pulak ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

KimiCnoL said...

comelnyeee ;D

petua kuruskan badan??

Mrs. Farhan said...

X brani nak kritik. Kang tersalah ckp, kena marah. huhu.


http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Fad said...

hai!!!!cf dtg...blog ni ok je..nampak sgt xtau kritik kan..haha..dah cantik la ni..follow sini..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....Pakar followklik sini untuk follow saya kembali

wanie wonek said...

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com