Saturday, July 16, 2011

Saya & Mereka Keluarga 69

Assalamualaikum ^^

SAYA DAN MEREKA KELUARGA 69 ~ 


walaweyhhhh ~ ape kejadah nye keluarga 69 ? errr 
sebenarnya ada satu group yang baruu diubuhkan :)
mereka sangat lah friendly lagi caring tauu ~ tapi mereka sangat nakal suka cari typo orangg :)

GBTT : Geng Bala Tentera Typo .

Kat situ saya adik memandangkan saya seorang yang sangat muda dan comel . hohohoho. ayat mintak pelempang ~ 
saya baru join kat sini 2 minggu lepas kottt ! memang best ^^
kalau dulu saya banyak lepak dekat SB :) Tapi sekarang lepak kat GBTT dah .
Kat SB pon lepak kadang kadang ?
Berbalik kepada keluarga 69 :)saya sangat happy di sana yehaaaaaaaaaa ! saya ada ayah iaituu  Muhamad Sufian dan Alya Esprézzo


Kan saya dah cakap , mereka sangat caringg ^^

Si Zulkarnain Faiz ataupun ATUK :) Sangat suka mencari kesalahan kami dalam penulisan blog mahupun komen di wallpost , bukan apaa, dia mengajar melalui kesalahan yang kami buat agar lebih berhati hati dan menjadikan kesalahan kami sebagai pengajaran pada masa kelak. #cewahh ayatt ~ nenak mempunyai nama yang moden kemain lagii iaituu farra yana tehehehehehe ~ atuk dan nenek sangat lah suwitt rasa macam nak pegi bagi kiss je kat nenek ~


Sifat saya yang nakal lagi friendly membuat kan rien rose Aka Mak lang dan Tengku Nizam aka Pak lang menjadi rimas dengan saya ... ahhahahahaha ~ 
tak rimas tapi, mereka sayang dekat saya , si budak kecik yang comel . lalaalalala ~
saya tak kesah , mereka pak lang dan mak lang sayaaa . jadi saya kena lah kacau mereka . WAJIB !




Hari nie hari jadi Kembar along , alaaa , adik panggil mak long je lah ekk :)
Happy Birthday Mak Along ~ :)

saya adik :) heeeee


disebabkan post ituu secara rasmi saya adik yang comel .lalallaa

Orang orang yang saya sayangi dalam GBTT :) :
  • Siti Suhaili Sarif
  • Sis Atiq Salleh
  • Syazrina Kuya
  • Mat Yie
  • Encik Angah
  • Mawarku Wada
  • Nor Fatihah Yad'z
  • Amalina Athman
  • Tengku Nizam
  • Edie Tringy
  • Rien ROse
  • Myzatul Akma
  • Adish Shida

14 comments:

Pendamba Mawar said...

wah atok bau nak buat tapi internet tak mengizinkan ..tapi nantikan la yang atok

muhamadsufian89 said...

mekasih ye anak papa. hehe

Anonymous said...

ni blog kak syarifah http://duniablogkucikash.blogspot.com/

Along Usop said...

along punye link tade pon.. hahaha.. :P

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

mama nak jugak! :D

Puteri Berangan said...

nk wt gak lah nnti..hehe

Eichikatsu said...

Eichi ada tang mana lak Alia? hahaha

Alia Natasha said...

@Pendamba Mawar TYPO ! BAU :p

Alia Natasha said...

@muhamadsufian89 sama sama papa :')

Alia Natasha said...

@Syarifah Ashikin okey :)

Alia Natasha said...

@Along Usop satt along satt

Alia Natasha said...

@Eichikatsu haa ?

Alia Natasha said...

@Puteri Berangan k

Alia Natasha said...

@.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. okey :D