Friday, December 30, 2011

PENDAFTARAN TING.1 - 5 TAHUN 2012

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم

Dimaklumkan bahawa Pendaftaran pelajar Tingkatan 1 hingga 5

Tarikh : 1 Januari 2012 (Khamis)
Masa : 8.30 pagi - 12.30 tengahari
Tempat: Dewan SMKTM2

Maklumat yang perlu dibawa:

1. Salinan KP Pelajar
2. Salinan Slip Peperiksaan UPSR (bagi ting 1/2012)
3. Salinan Surat Lahir
4. Salinan KP Penjaga (Ibu Dan Bapa)

p/s: Alat tulis, Lencana dan tali leher boleh dibeli pada hari tersebut.
p/s: Kasut sekolah Warna PUTIH
Harap MAKLUM.

(SESI 2012 akan dibuka pada 3 Januari 2012(Selasa)




HARHARHAR, SEMANGAT BEBENOR DAH NI NAK P SEKOLAHH ! :D

saya tahu, blog sekolah orang tak ada baca, jadi saya letak dekat blog saya sekurang kurangnya ada jugak yang baca, sorry to say blog sekolah ......................



Kbye :D lepas ni, kalau ada orang tanya pukul berapa nak pergi, alia copy link ni je laa .


kbye

2 comments:

Ku Azhar said...

alamak! ic ku xphotostat lg T_T :p

Azza Azman said...

ni mesti ramai kawan kawan baca blog awak kan..