Monday, December 19, 2011

Shoutbox > Fibox

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم

I have changed To Fibox ^^ anda bila lagi ?

Kenapa saya Tukar kepada Fibox ?
  • main reason sebab tahun depan kan kena bayar kan kan. saya bukan anak jutawan . jadi saya pun tukar lewww --' tapi, kalau shoutbox tak kena bayor pong saya tukow jugoks sebab fibox sangat comel . walaupun tak banyak features akan diupdate-kan sedikit demi sedikit 


Alright apa tuu Fibox ? 
  • A Shoutbox is a perfect mix of guestbook, forum and chat. Visitors can leave you a message, make comments or chat with visitors.
  • fibox is a FREE real-time chat platform. Unlike other free shoutbox which need to refresh every few seconds for new message, fibox push new message immediately as they sent.

Siapa yang buat shoutbox fibox ni ? siapa ? 
  • Fibox dibuat oleh anak tempatan kita ye ! so, sokong lah local product . hew hew :)

Nak sing up Fibox ? boleh dekat sini > http://www.fibox.ws/index.php


Nota : Sila tekan dekat situ , dekat saya petakkan dengan warna merah tu untuk isi nama dan ulr/link blog anda , kerjasama awak amat saya hargai . kalau orang yang tak isi tu memang cam lew dia tak baca entry saya, cuma pergi shout dekat fibox saya . ahaks ;) isi yup, nak jejak balik nanti . hew hew


5 comments:

Azza Azman said...

ahh benci lag shout mix dah tak boleh pakai lagi.. yang lain nak kene isi url semua bagai susah ler...

Azza Azman said...

meh tgk candy buffet kat blog saya jom!

Cik Blossom said...

xleh la nk buat kat blog i fibox nie.. ntah apa la prob dye...
;(

Alia Natasha said...

@Azza Azman leceh la kan :D

Alia Natasha said...

@Cik Blossomnak alia tolong ? kalau nak, just inform me :)