Thursday, March 15, 2012

Rainbow Al-Quran ( Want To Get It? )

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم

Rainbow Al-Quran atau Al-Quran pelangiAl Quran Pelangi sangat comel dan akan buat sesiaapa yang ada anak kecil yang tak suka mengaji tapi sukakan warna warni boleh beli mana tau anak anak anda akan lebih bersemangat untuk membacanyaa :) dan bagi yang nak kawin tuu boleh lah buat hantaran , kan omey lain dari yang lain . ye dak ye dak ?

Harga 
Kecil (Tanpa terjemahan) : RM 150

Sederhana ( Dengan terjemahan ) : RM 180

Bagi yang teringin benar untuk mendapatkannya secara serius dan bukan main-main, sila buat tempahan segera supaya mudah untuk membuat order lanjut. dan Al-quran ini tak kira lah awak berada di mana BOLEH order . eh youuu saidd what ? di mana berada ? yess , maksudnya awak berada di Asia, Eropah ataupun dari mana-mana, yang ingin mendapatkannya BOLEH  . Tapi harga Pos Laju akan ditambah/diambil kira . Bagi yang ada dalam Malaysia , harga di atas itu sudah termasuk dengan harga Pos Laju.


Cara-cara membuat tempahan:
email ke alamat lycheemaration@gmail.com untuk makluman lanjut. Sila nyatakan bersama nama lengkap anda, alamat rumah/opis/tuju pos, serta nombor telefon dan kalau lebih dari satu naskhah sila nyatakan berapa naskhah yang anda mahukan. Setelah itu, email anda akan reply sesegera mungkin email anda untuk menerangkan tentang pembayaran dan juga lain-lain hal berkaitan. 


Perkhidmatan pos secara Courier akan dibuat dalam jangka masa seminggu lebih setelah anda membuat payment. Setelah anda membuat bayaran secara online mahupun ATM Cash, sila sertakan Nama, Jumlah Bayaran, Tarikh, Masa serta bank yang digunakan. Ia dijamin sampai di depan rumah anda. Jangan khuatir, bayaran yang mempunyai baki akan disertakan di dalam parcel Al-Quran Pelangi itu. Okey, jangan cuakk baki tu kak fifi tak simpan dia kasi balik !:DSYARAT!
  • Kami tidak boleh memenuhi permintaan dan tawaran warna kerana apa yang kami dapat dari supplier, itu yang akan kami edar kepada anda. Warna yang anda dapat adalah rambang mungkin merah hati, ungu, kelabu, hijau, dan lain-lain warna sebanyak 12 warna kesemuanya. Mohon pengertian anda. Sila membuat tempahan sesegera mungkin untuk mengelak daripada stok habis.

  • Bagi anda yang menginginkan AL-Quran sekali DENGAN terjemahan (only available with medium size) atau size besar, sila order segera kerana pengeluaran seterusnya hanyalah buat saiz yang kecil seperti yang di Blog Dian Pelangi.

Untung maklumat lanjut boleh contact

Ps : Bukan saya yang jual yaa, saya hanya tukang promote ;)

1 comment:

Anonymous said...

Masih ada?