Thursday, January 10, 2013

Prinsip Akaun

Assalamualaikum my friend, lovers and you .



Form 1 nak jadi form 2 , when dapat jadi form 2 nak jadi form 3 . bila form 3 nak sangat sangat jadi form 4 sebab stress dengan PMR . tapi naik form 4 rasa nak turun balik form 3 . bhahaha
Result PMR ? not very cemerlang sebab x pat 8A's ken . haha

So i decided pilih masuk aliran Prinsip Akaun selepas tahu diri sendiri . Dulu x sedor diri otak nie bukan otak sains . bhahaha dah la x mnat sains lepas tu nak masuk sains ((dulu la)) Sebab xke rasa cool kalau kelas sains ? We can learn more about diri kita & alam sekitar or lebih tepat mende sekeliling . Jadi selepas saya bahagi , tambah dan tolak saya tahu Prinsip Akaun is the best for me la kot (( we cant predict the future ye kawan))

At least masuk PA i can runaway dari sains ..........and berhadap dengan nombor yang dalam sehari wajib jumpa punya la. Form 4 form 4 alot of thing berubah 360 darjah , dari kawan sehingga cara belajar ..... Ya Ampun PA banyak bende kena hafal sih . bagi saya PA ni subject yang kedua untuk sejarah but PA belajar pasal kira kira ! peh kira kira .... haha

Masuk PA hanyalah Hani peneman dahku gila2 . dulu ada Ana & ajelin , since im a pendiam and shy girl (lol) i cant get close with my classmate :'( Lol tipu je , my classmate is awesome , Ili,Sya,Afiqah,Qilah and lain lain la kot . Yang lain geng lain x sekepala lagi maybe sebab baru kenal kan bnyk dak2 baru kelas PA . Yang lelaki xde yang terkenan di hati untuk berkwan

Okey thats all mate :)
Please miss me bcs i surely will miss you back .

                                                                                                      Alia Hazmin x 

2 comments:

fasha said...

dulu saya amek prinsip akaun jugak,..heee

tyka said...

besar dah budak ni... belajar elok elok ye dikk

http://sitiatikah.com