Saturday, July 27, 2013

Ikhlas & Ignorance

 "Sombong laaa dia aku senyum seikhlas ikhas hati pun tak senyum balik"
" Malas la aku nak bagi salam dekat cikgu tu dia bukan jawab salam pun"

Senyum pun kadang kadang jadi isu . Tak senyum sombong, kalau senyum orang tanya "kau pehal bahagia sangat ?' sedih pun orang tanya , bahagia pun orang tanya .

Kalau awak ikhlas , walau dia tak senyum balik . Awak tak kisah . sebab awak ikhlas , keiklasan awak tu tak berharap pun nak terima balasan apa apa kan =) why bother nak penuhkan hati awak dengan perasaan negatif when awak boleh being cheerful & bright kan


and one more thing ,

Ignorance is a bliss . 

Bila orang sekeliling awak cuba nak buat hati awak sakit , marah atau rasa menyampah atau kadang kadang buat awak rasa rendah diri ke apa . Be ignorance . 





Pesanan untuk diri sendiri 

Korang pun boleh buat benda baik tak pe kan O_0

Assalamualaikum 

No comments: